Om meg

Bildet mitt
Stavanger, rogaland, Norway
Vil nok beskrive meg selv som en meget kreativ person som bare må ha noe å legge sjela i. Jobber som konditor hvor jeg sånn delvis får utfolde min kreativitet...Resten av døgnet henger kameraet mitt rundt halsen...iallefall ikke så langt fra sannheten. Jeg elsker motiver, alt fra hva man finner i grøftekanten til til noe av det så fenger meg mest...hverdagen, naturlige hendelser og livet generelt rundt oss...Gatelivet gir meg noe helt spesielt mens jeg går der i min egen lille verden... du verden så facinerende situasjoner og hendelser man kan møte på...Å nettop dette er det jeg prøver å formidle i mine bilder, noen ganger bare raser livet avgårde, mens andre ganger ser det ut til at folk gir seg lov til å leve...la tiden stoppe opp et øyeblikk...å disse øyeblikkene er for meg gull verdt...

onsdag 9. mai 2012

Konfirmajonsfotografering.2 kommentarer:

Oddvar Klaussen sa...

flott , hvor jeg liker serien nr 2 best . foto med søyle ( er litt usikker på hva det er ) hvor han står i venstre kant falt i smak .

Monia Elise sa...

Tusen takk Oddvar, serie 2 er utforbi kirken hvor han ble konfirmert, er usikker på den søylen eller hva detskal fårestille , kansje kirketornet siden bygningen manglet dette hehe. Det så iallefall ikke ut som en kirke etter mitt syn å bedømme :)