Om meg

Bildet mitt
Stavanger, rogaland, Norway
Vil nok beskrive meg selv som en meget kreativ person som bare må ha noe å legge sjela i. Jobber som konditor hvor jeg sånn delvis får utfolde min kreativitet...Resten av døgnet henger kameraet mitt rundt halsen...iallefall ikke så langt fra sannheten. Jeg elsker motiver, alt fra hva man finner i grøftekanten til til noe av det så fenger meg mest...hverdagen, naturlige hendelser og livet generelt rundt oss...Gatelivet gir meg noe helt spesielt mens jeg går der i min egen lille verden... du verden så facinerende situasjoner og hendelser man kan møte på...Å nettop dette er det jeg prøver å formidle i mine bilder, noen ganger bare raser livet avgårde, mens andre ganger ser det ut til at folk gir seg lov til å leve...la tiden stoppe opp et øyeblikk...å disse øyeblikkene er for meg gull verdt...

tirsdag 15. februar 2011

Passing by...


9 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kenneth Larsson sa...

Riktigt snyggt fångat! Bra!

Ha en fin dag! :-)

Yngve Thoresen sa...

Velkommen til 52 Uker, Monia Elise! Ser du mar mange flotte bilder her, ikke minst bildet til forrige ukes tema. Liker stemningen du har fanget med dette bildet. Bruken av trær som ramme fungerer godt sammen med sort/hvitt her.

Jeg har lastet opp dette bildet til 52uker.org og lagt inn lenke til denne posten, som beskrevet i reglene.

Ser frem til mange fine bidrag fremover.

Unknown sa...

Du verden hvor hvar jeg da disse ble tatt, hahha! Sånn er dte når man ser verden gjennom et objektiv. Fantatsisk løsning på ukesoppdrag Monia, og om du vetjeg syns er det ingen som kan måle seg m deg i S/H versjon. Herlig bilde, OG GRATULERER og VELKMMEN til X 52! NÅ er du imme og her skal du bli!!!;O) Men vurderer (les kommentar til yngve påx52) jeg å bytte til wordpress. Skal være bedre ift blogging der. må sjekke det ut så skla jeg informere deg;O))))

Well done. Nå ma du huske å fjerne mine linker og kopiere de i kommentarfeltet og linme de under bildet ditt,.og husk for all del å kommentere alle sine bidreag;O))) Vi er så få så den back uppen og konstruktive tilbkemeldiingen trenger vil,

Anne Ueland sa...

Så tøff vinkel du har tatt bilde fra her med trærne i fin diagonal, som også innrammer dama i full fart. Kjempebra gatebilde. Velkommen til X/52. Gleder meg til å se dine bidrag nå hver uke fremover :-))

Jelrik sa...

Hei Monia, så flott at du hiver deg på 52uker-prosjektet! Gleder meg til mange fine innlegg fra din side. Jeg har hørt mye om arbeidet ditt og jeg må si at fru Storlid la forventningsstandarden høy :-)
Og dette bildet lever fullstendig opp til denne standarden. Her har du et gatebilde som er velkomponert med trærne som innramming av objektet som er i bevegelse. Litt blurry men det gir så fin kontrast med bevegelse og de statiske trær. Flotte kontrasterende farger. Liker dette bildet kjempegodt!!

Sagatun sa...

Så mye bra hverdagslivs bilder du har fanget.
Blei sittende og bar kikke
Veldig bra

Unknown sa...

Noen flotte bilder, meget god jobb
Hilsener .-