Om meg

Bildet mitt
Stavanger, rogaland, Norway
Vil nok beskrive meg selv som en meget kreativ person som bare må ha noe å legge sjela i. Jobber som konditor hvor jeg sånn delvis får utfolde min kreativitet...Resten av døgnet henger kameraet mitt rundt halsen...iallefall ikke så langt fra sannheten. Jeg elsker motiver, alt fra hva man finner i grøftekanten til til noe av det så fenger meg mest...hverdagen, naturlige hendelser og livet generelt rundt oss...Gatelivet gir meg noe helt spesielt mens jeg går der i min egen lille verden... du verden så facinerende situasjoner og hendelser man kan møte på...Å nettop dette er det jeg prøver å formidle i mine bilder, noen ganger bare raser livet avgårde, mens andre ganger ser det ut til at folk gir seg lov til å leve...la tiden stoppe opp et øyeblikk...å disse øyeblikkene er for meg gull verdt...

lørdag 25. september 2010

More summer...9 kommentarer:

Unknown sa...

Digger komposisjoner og tonen du gar valgt Monia
very well creative done!

Unknown sa...

Disse polaroidlignende tonene er så BRA! De passer også utrolig godt inn i motivene dine her. Meget flott seeropplevelse,..me like;O)))

Monia Elise sa...

Tusen takk Geir og Line...må liksom gjøre noe med dem når di blir litt kjedelige uten litt herping ,utrolig gøy at di faller i smak...prøver meg frem å koser meg når jeg først er i mitt kreative hjørne
=)

photographer torkel fenre sa...

så bra Monia, kreativt og lekkert!!

Isidoros Prinos sa...

Elsker tonen og "feeling" i serien..

黄清华 Wong Ching Wah sa...

I really like suggestive and story telling images of the first one... beautiful minimalism. The first photo is my favorite piece from you.
Happy Sunday.

Stein-Evert FOTO, Stein-Evert's Fotos, Fotos og litt til sa...

Jeg liker disse bildene godt. Effekten/filteret du har brukt gjør bildene til noe særeget, men motivene og kompen i flere av bildene tiltaler meg. Spesielt bildet med sykkelen.

Monia Elise sa...

Tusen takk for kommentarer til bildene..utrolig gøy at di faller i smak.. har lekt litt med toner å filter for å prøve å få frem den rette stemningen som jeg føler passer for bildene =)

Unknown sa...

Så utrolig stilige bilder Monia:) Knall bra lekt !:)