Om meg

Bildet mitt
Stavanger, rogaland, Norway
Vil nok beskrive meg selv som en meget kreativ person som bare må ha noe å legge sjela i. Jobber som konditor hvor jeg sånn delvis får utfolde min kreativitet...Resten av døgnet henger kameraet mitt rundt halsen...iallefall ikke så langt fra sannheten. Jeg elsker motiver, alt fra hva man finner i grøftekanten til til noe av det så fenger meg mest...hverdagen, naturlige hendelser og livet generelt rundt oss...Gatelivet gir meg noe helt spesielt mens jeg går der i min egen lille verden... du verden så facinerende situasjoner og hendelser man kan møte på...Å nettop dette er det jeg prøver å formidle i mine bilder, noen ganger bare raser livet avgårde, mens andre ganger ser det ut til at folk gir seg lov til å leve...la tiden stoppe opp et øyeblikk...å disse øyeblikkene er for meg gull verdt...

fredag 2. april 2010
8 kommentarer:

Anne Ueland sa...

Så supre, flotte og spennende bilder Monia. Tusen takk for en kjempehyggelig fotoshoot idag, det spennede huset med alt det innholdt, og her har du fått foreviget mye av det vi opplevde idag, så knallbra.

Hilsen Anne :)

Unknown sa...

Wow Monia! Utrolige bilder! Du og Vero er et supert team. Spennende..vil se MER...;O)Dette er bare sykt bra,..både bildene og location!Og detaljene sonm avisoverskrifter..!IMPONERT!!!!

photographer torkel fenre sa...

særdeles bra, fagetoner og lys og ikke minst snitt og omgivelser...lekkert!!!

Stein-Evert sa...

Kjempegode bilder igjen Anne! Gir en "samlekommentar" da det vil ta for mye tid å kommentere hvert enkeltbild e. Du er virkelig dyktig!!

Stein-Evert sa...

Jeg kom til å nevne Anne Ueland som den som mottok kommentar fra meg. Skyldes nok at hun har lagt ut en link på facebook. Men, bildene dine er knallgode uansett! Men rettmessig er det jo du som skal ha honnøren! :)

Ruben Hestholm sa...

Monia - utrolig flotte bilder.... komposisjoner og lys og fargetoner var kjempe bra!

Anonym sa...

Nice light on third pic. :)

Sissel Nystad sa...

Utrolig mange flotte bilder, skjønner at Du og Anne har jobbet hardt og fått til mye bra, digger locasjonen og modellen, fargene og feelingen :))