Om meg

Bildet mitt
Stavanger, rogaland, Norway
Vil nok beskrive meg selv som en meget kreativ person som bare må ha noe å legge sjela i. Jobber som konditor hvor jeg sånn delvis får utfolde min kreativitet...Resten av døgnet henger kameraet mitt rundt halsen...iallefall ikke så langt fra sannheten. Jeg elsker motiver, alt fra hva man finner i grøftekanten til til noe av det så fenger meg mest...hverdagen, naturlige hendelser og livet generelt rundt oss...Gatelivet gir meg noe helt spesielt mens jeg går der i min egen lille verden... du verden så facinerende situasjoner og hendelser man kan møte på...Å nettop dette er det jeg prøver å formidle i mine bilder, noen ganger bare raser livet avgårde, mens andre ganger ser det ut til at folk gir seg lov til å leve...la tiden stoppe opp et øyeblikk...å disse øyeblikkene er for meg gull verdt...

mandag 19. oktober 2009

Man with the phone...


3 kommentarer:

Unknown sa...

Hele serien gløder...!
råflotte komposisjoner,,goood work......))

photographer torkel fenre sa...

er veldig enig med Geir...dette er inspirerende og veldig moro, ikke at bildene dine ikke var gode før, men du har klart å heve dem nok et hakk...imponerende Monia!!!:)

Monia Elise sa...

Tusen Takk... utrolig gøy å høre :) hender man setter seg fast innimellom, men så e det så godt at jeg har dere som en stoooor inspirasjon :)))